29. Γευσιγνωσία Κλαούντια Παπαγιάννη (05-03-2013)
 Μια βραδιά με «Κλαούντια Παπαγιάννη»

Με τα κρασιά του Κτήματος «Κλαούντια Παπαγιάννη» συνεχίζουμε την Τρίτη, 5 Μαρτίου, στις 9.30 μ.μ., τις εκδηλώσεις γευσιγνωσιών μας, που στοχεύουν στην ανάδειξη των προσπαθειών των Ελλήνων οινοπαραγωγών να δημιουργήσουν κρασιά με χαρακτήρα και ν’ αποδείξουν ότι το ελληνικό μικροκλίμα και το έδαφος της χώρας έχουν άπειρες δυνατότητες να παράγουν οίνους εκλεκτούς.

Το Κτήμα «Κλαούντια Παπαγιάννη» έχοντας έδρα την Αρναία Χαλκιδικής κατακτά ολοένα και περισσότερο την ελληνική αγορά και αποσπά συνεχώς διεθνείς διακρίσεις με την ποιότητα των κρασιών που παράγει, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις γηγενείς ποικιλίες.

 

Έτσι το βράδυ της Τρίτης, 5 Μαρτίου, θα παρουσιασθούν διαδοχικά οι ετικέτες VIOGNIER-ΑΣΥΡΤΙΚΟ 2012, CLAUDIA PAPAYIANNI - Ροζέ 2011 και CLAUDIA PAPAYIANNI RED 2008 και ΕΞ’ ΑΡΝΩΝ Ροζέ (Ημίξηρος) 2012.

 

Ο σεφ Βασίλης Βολιωτόπουλος ετοιμάζει με το βοηθό του Χάρη μια σειρά ιδιαίτερων πιάτων, προκειμένου ν’ αναδείξει τα χαρακτηριστικά των κρασιών.

 

Κατά τη βραδιά της γευσιγνωσίας θα παραβρεθεί και η κ. Κλαούντια Παπαγιάννη, που θα συζητήσει για ό,τι αφορά το κρασί από το πρώτο στάδιο παραγωγής του μέχρι το ποτήρι μας.