Οι προμηθευτές μας
 

Επειδή πιστεύουμε απόλυτα στη διαφάνεια κι επειδή ξέρουμε το πόσο θολή είναι η αγορά των πρώτων υλών, δηλώνουμε με παρρησία ότι καθημερινά πασχίζουμε για να έχουμε τα φρεσκότερα και καλύτερα ψάρια, κρέατα, λαχανικά.

 

Οι περισσότεροι προμηθευτές μας είναι επαγγελματίες της Λάρισας, με ιδιαίτερα σημαντική πορεία στην αγορά της. Πιο συγκεκριμένα:

 

Ψάρια προμηθευόμαστε καθημερινά στις 7 το πρωί από το ιχθυοπωλείο «Ποσειδών», Παπαναστασίου 63. Είναι απόλυτα εγγυημένα με τη φροντίδα του Θεόδωρου και του Κώστα, που αγρυπνούν καθημερινά στις ιχθυόσκαλες της Μηχανιώνας και του Βόλου, για να μας εξασφαλίσουν το φρεσκότερο ψάρι.

 

 

Όλα μας τα κρέατα είναι νωπά και τα προμηθευόμαστε σχεδόν αποκλειστικά από το κρεοπωλείο του Αχιλλέα Λανάρα, Χρυσοστόμου 18 (Ταμπάκικα).

 

 

Από γάλακτος μοσχάρι αποκλειστικά της γαλλικής ράτσας LIMOUSINE, που για τους ειδικούς ανήκουν στα κορυφαία του είδους, προμηθευόμαστε bone - fillet, Τ - bone και άκανθο,.

Από χοιρινό κρέας προμηθευόμαστε μόνο ψαρονέφρι και την καρδιά της κόντρας, για τα εσκαλόπ, ενώ η υπόλοιπη μπριζόλα κόβεται κιμάς για την παραγωγή των δικών μας λουκάνικων.

Τα μπουτάκια αρνιού είναι αποκλειστικά ελληνικής παραγωγής από τα ορεινά του νομού. Απ’ αυτά παρασκευάζουμε και τον κιμά για το σις κεμπάπ, που το σύνολο των φίλων πελατών μας το χαρακτηρίζει μοναδικό.

 

Τα τυριά μας (φέτα, ανθότυρο, νιβατό Βερδικούσιας), αλλά και φρέσκο βούτυρο τα προμηθευόμαστε από τα τυροκομικά «Αβραμούλη», Υψηλάντου 19-23, ενώ παράλληλα ερευνούμε και παραγωγές άλλων τοπικών τυροκομείων.

Τα κίτρινα σκληρά τυριά επιλέγονται από τα γνωστότερα ελληνικά τυροκομεία και η καταγωγή τους αναγράφεται στον κατάλογό μας.

 

 

Το ψωμί μας το προμηθευόμαστε από τον παραδοσιακό φούρνο του Κώστα Ευσταθίου, που ακόμα καίει ξύλα και ζυμώνει παραδοσιακά (οδός Βόλου 16).

 

Το λάδι που χρησιμοποιούμε είναι το γνήσιο κορωναίικο ελαιόλαδο Μεσσηνίας και το προμηθευόμαστε από τον Παύλο Παναγιωτόπουλο, από τη Μεσσήνη Μεσσηνίας.